2 πακέτα Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου
2 κρέμες Delice Γιώτης στιγμής
1 λίτρο γάλα
1 κουβερτούρα (200gr)
1 φλυτζάνι ζάχαρη
500ml φυτική σαντιγί
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη, τη κουβερτούρα και τις κρέμες Γιώτης και τα βάζουμε στο μάτι της κουζίνας. Ανακατεύουμε ώσπου να πάρει βράση. Όταν βράσει η κρέμα μας, την σκεπάζουμε με μια σακούλα και την αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς (να είναι προς το χλιαρό). Σπάμε τα μπισκότα μας στα τέσσερα, τα ρίχνουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί και το αφήνουμε στο ψυγείο για τρεις ώρες περίπου. Κατόπιν -αφού το βγάλουμε από το ψυγείο- χτυπάμε την φυτική σαντιγί και την απλώνουμε από πάνω. Αν θέλουμε τρίβουμε κουβερτούρα από πάνω για ντεκόρ. Καλή επιτυχία σας εύχομαι!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Τζένη Μάρκου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!