Υλικά:
2 πακέτα γεμιστά μπισκότα Παπαδοπούλου
1 κονσέρβα ανανά
4 μπανάνες
1 Μόρφατ
1 ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το Μόρφατ και το ζαχαρούχο. Σε μια πιατέλα αραδιάζουμε τα μπισκότα ανοιγμένα στη μέση και βουτηγμένα στο σιρόπι από την κομπόστα. Αραδιάζουμε την μπανάνα και το ανανά και από πάνω βάζουμε τη σαντιγί. Το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Παναγιώτα Παλτατζή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.