2 πακέτα σαβαγιάρ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 μόρφατ τενεκεδάκι
2 κ.σ.κακάο
Τρουφα
2 ποτήρια χλιαρό νερό
Στο χλιαρό νερό διαλύουμε το κακάο. Έχουμε έτοιμο ένα ταψάκι τετράγωνο ή ορθογώνιο και βουτάμε τα σαβαγιάρ στο χλιαρό νερό με το κακάο και τα στρώνουμε στο ταψάκι μας με την σειρά (προσοχή τα βουτάμε και τα βγάζουμε αμέσως). Χτυπάμε την μόρφατ με το ζαχαρούχο έως ότου αφρατέψει και στρώνουμε το μισό πάνω από τα σαβαγιάρ. Κάνουμε άλλη μια σειρά με σαβαγιάρ που έχουμε ήδη βουτήξει στο χλιαρό μείγμα του κακάο και τέλος την υπόλοιπη σαντιγί. Από πάνω ρίχνουμε την τρούφα ή αν έχουμε καρύδι τριμμένο. Εγώ δοκίμασα στην μέση να βάλω και σταγόνες σοκολάτας και ήταν τέλειο. Δοκιμάστε το και εσείς.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ευαγγελία Κεχαγιά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!