1 ζαχαρούχο γάλα (αραιωμένο με μισό κουτί νερό)
2 πακέτα μπισκότα Μιράντα
125γρ. κουβερτούρα
100γρ. λευκή κουβερτούρα
5 κουταλιές άνθος αραβοσίτου βανίλια
1 κουταλιά βιτάμ
1 κουτί garni διπλό
Σπάω τα μπισκότα. Σε κατσαρόλα λιώνω το βιτάμ, ρίχνω το ζαχαρούχο και το νερό, καθώς και το άνθος αραβοσίτου με την κουβερτούρα ανακατεύοντας μέχρι να πήξουν. Κατεβάζω από τη φωτιά και ρίχνω το μίγμα στα μπισκότα. Ανακατεύω και το στρώνω σε ταψί στρογγυλό μέτριο. Χτυπώ τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες, την απλώνω επάνω και διακοσμώ με τριμμένη λευκή κουβερτούρα. Είναι πεντανόστιμη τούρτα που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Δοκιμάστε την!!!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!