1 κουτί ερμόλ (φυτική σαντιγί)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
2 κουταλάκια νες καφέ
Λίγο γάλα
Λίγο Tia Maria ή άλλο λικέρ κρέμα
1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα λίγο καβουρδισμένα
Χτυπάμε καλά το ερμόλ στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει και να αυξηθεί σε όγκο. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας σιγά σιγά το ζαχαρούχο γάλα και το νες καφέ. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο. Σε ένα βαθύ πιάτο ρίχνουμε λίγο γάλα και λίγο ποτό. Εκεί βουτάμε τα σαβαγιάρ για λίγο έτσι ώστε να βραχούν και από τις δύο πλευρές τους αλλά να μην φουσκώσουν και λιώσουν. Σε μια τουρτιέρα βάζουμε μια στρώση σαβαγιάρ. Απλώνουμε λίγο περισσότερο από το μισό μείγμα μας πάνω τους ισόπαχα. Βάζουμε άλλη μια στρώση σαβαγιάρ που έχουμε ετοιμάσει όπως παραπάνω και καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα. Τέλος πασπαλίζουμε με το χοντροκομμένο καβουρδισμένο αμύγδαλο και την βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.