Εάν ανήκετε στο σπάνιο είδος των ανθρώπων που μπορούν να αντισταθούν στα γλυκά, τότε θα σας έχει συμβεί. Η τούρτα μένει κομμένη στο ψυγείο και εκεί που λείπει το κομμάτι αρχίζει να μπαγιατεύει και να ξεραίνεται.
Η λύση; Ψωμί του τοστ!
Κόβετε το ψωμί του τοστ ώστε να ταιριάζει στις δύο κομμένες πλευρές της τούρτας και τις στερεώνετε με ξύλινες φουρκέτες (καλαμάκια για σουβλάκι). Η τούρτα σας θα περιμένει υπομονετικά, φρέσκια και λαχταριστή να την απολαύσετε όταν το θελήσετε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.