2 πακέτα Πτι Μπερ
2 κουτιά κρέμα καραμελέ
1 μόρφατ (σιδερένιο κουτί)
1 1/2 φλυτζάνι άχνη ζάχαρη
Γάλα για το μούσκεμα των μπισκότων
Φτιάχνω την κρέμα καραμελέ όπως γράφουν οι οδηγίες αλλά χωρίς το σιρόπι καραμέλας. Την αφήνω να κρυώσει και την βάζω για λίγο στο ψυγείο. Χτυπώ την μόρφατ με την άχνη πολύ καλά και ρίχνω και την κρέμα καραμελέ χτυπώντας λίγο ακόμα. Σε τετράγωνο τάπερ βάζω 3 στρώσεις μπισκότα που τα έχω βουτήξει ελαφρώς στο γάλα, εναλλάξ με την κρέμα τελειώνοντας με κρέμα. Καλό θα είναι να σερβιριστεί την επόμενη μέρα. Πριν το σερβίρισμα περιχύνω την τούρτα με την καραμέλα που περιέχουν τα κουτιά. Καλή επιτυχία!!!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!