6 φέτες μπαγιάτικου ψωμιού
250γρ. τυρί μοτσαρέλα
2-3 ντομάτες
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Φρέσκα φύλλα δυόσμου ή βασιλικού
Κόβουμε σε πολύ λεπτές φετούλες τις ντομάτες. Χαρακώνουμε τις φέτες του ψωμιού, απλώνουμε πάνω τους τις φετούλες της ντομάτας και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε και την μοτσαρέλα σε φετούλες και την απλώνουμε πάνω στις ντομάτες. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένη ρίγανη. Ψήνουμε στο φούρνο για λίγο, μέχρι να λιώσει το τυρί μοτσαρέλα. Εάν θέλουμε, μπορούμε να το ψήσουμε περισσότερο για να πάρει χρώμα το τυρί και να γίνει πιο τραγανό. Προσθέτουμε ένα δύο φύλλα φρέσκο δυόσμο ή βασιλικό και τα τοστάκια μοτσαρέλας είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!