Υλικά:
Τορτίγια ή αραβικές πίτες
Κίτρινα τυριά τριμμένα
Ζαμπόν ή διάφορα αλλαντικά ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
Θα χρειαστούμε ένα κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς (και αστεριού κάνει εάν είναι αστέρι ο σύντροφός μας) και ένα αντικολλητικό τηγανάκι.
Βάζουμε δύο αραβικές πίτες τη μία πάνω στην άλλη και κόβουμε όσες καρδούλες χωράει. Κάθε ζευγάρι ανοίγει, βάζουμε τριμμένα τυριά και ψιλοκομμένα αλλαντικά μέσα (στο κέντρο τους) και σκεπάζουμε. Ζεσταίνουμε καλά το αντικολλητικό μας τηγάνι και βάζουμε την πρώτη καρδούλα μέσα (έτσι χωρίς λάδι). Πιέζουμε πολύ ελαφρά και μόλις λιώσει λίγο το τυρί γυρίζουμε προσεκτικά να ψηθεί και από την άλλη και στη συνέχεια σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.