Υλικά:
Ψωμί για τοστ
Βραστή ή καπνιστή γαλοπούλα σε φέτες για τοστ
Κίτρινο τυρί για τοστ
Εκτέλεση:
Παίρνετε δύο φέτες ψωμιού για τοστ, και κόβετε την κόρα απ’ έξω. Βάζετε ανάμεσα τους μία φέτα γαλοπούλα και μία φέτα τυρί και βάζετε το τοστ στην τοστιέρα. Μόλις ροδίσει το ψωμί, το βγάζετε και είναι έτοιμο! Καλή Επιτυχία!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Χριστίνα Νικούκι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.