8 φέτες ψωμί του τοστ
8 φέτες τυρί φορμαέλα
3/4 κούπας μαγιονέζα Hellmann’s
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
1 ματσάκι ρόκα
2 κρεμμύδια ξερά
2 κουταλιές μαργαρίνη
2 κουταλάκια κάρυ
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε και πλένουμε τη ρόκα μας. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το αλεύρι μαζί με 1/3 της κούπας νερό και το ανακατεύουμε να γίνει χυλός. Εμβαπτίζουμε τις φέτες φορμαέλας στο χυλό αυτό και τις τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει, μαζί με το κάρυ. Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα αναμειγνύουμε σε ένα μπωλ μαζί με την μαγιονέζα και το χυμό λεμονιού. Στην ψηστιέρα ή στο γκριλ της κουζίνας μας ψήνουμε ελάχιστα τις φέτες του ψωμιού. Αλείφουμε τις μισές με το μείγμα της μαγιονέζας και τις υπόλοιπες με μαργαρίνη. Στην κάθε φέτα με τη μαγιονέζα τοποθετούμε μερικά φύλλα ρόκας και δύο φέτες φορμαέλας. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε με μια βουτυρωμένη φέτα ψωμιού.