Υλικά:
150-170γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 ντομάτες μικρές
1/2 μικρή σαλάτα
1/4 κούπας ροδέλες ελιάς
1 κούπα τριμμένο τυρί τσένταρ
1 κουταλιά μυρωδικά καζούν
Τσιπς τορτίγιας
Εκτέλεση:
Πλένουμε και κόβουμε σε κυβάκια τις ντομάτες και ψιλοκόβουμε την σαλάτα. Σε μπωλ σερβιρίσματος ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα μυρωδικά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη σαλάτα, τις ελιές και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το τυρί τσένταρ και σερβίρουμε με τσιπς τορτίγιας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.