3 πακέτα τορτελλίνια (της αρεσκείας σας)
1 κονσέρβα μανιτάρια
3 σκελίδες σκόρδο
1 1/2 ποτήρι κρασί λευκό
2 συσκευασίες κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1/4 κεφαλοτύρι τριμμένο
Ρίχνετε τα τορτελλίνια σε βραστό αλατισμένο νερό. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 12 λεπτά ενώ ανακατεύετε κατά διαστήματα. Ψιλοκόβετε το σκόρδο. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το σκόρδο. Όταν ξανθύνει, ρίχνετε τα μανιτάρια τα σοτάρετε μαζί για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και τα σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και χαμηλώνετε τη φωτιά. Στραγγίζετε τα τορτελλίνια και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Σερβίρετέ το με τριμμένο τυρί.
Την συνταγή αυτή μας έδωσε η Ρόζυ Μπούτου, και την ευχαριστούμε πολύ.