2 πακέτα τορτελίνια της αρεσκείας σας
2 κουτάκια κρέμα γάλακτος
1 κονσέρβα μανιτάρια
Μερικές πιπεριές για γέμισμα πολύχρωμες
Λίγες φέτες μπέικον
400 γρ. από οποιοδήποτε μαλακό κασέρι
1 κύβο για ζωμό κρέατος
Πιπέρι, αλάτι
2 σταγόνες ταμπάσκο (αν θέλετε)
Βάζετε τα τορτελίνια μαζί με τον κύβο σε κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνετε περίπου 10 λεπτά. Κόβετε σε κυβάκια τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το μπέικον και τα σοτάρετε ελαφρά σε τηγάνι που έχετε βάλει βούτυρο να κάψει. Αφού τσιγαριστούν τα υλικά αυτά ρίχνετε μέσα στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος, πιπέρι, λίγο αλάτι και 2 σταγόνες ταμπάσκο. Μέχρι να δέσει η σάλτσα σουρώνετε τα τορτελίνια και τα βάζετε σε γυάλινο πυρέξ ταψάκι μαζί με 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο. Επίσης τρίβετε το κασέρι και το αφήνετε σε ένα πιάτο. Ρίχνετε την σάλτσα πάνω στα τορτελίνια ομοιόμορφα και τα πασπαλίζετε με το τριμμένο κασέρι. Βάζετε το ταψί στον φούρνο με αέρα στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά και μετά στο grill μέχρι να ροδίσουν και να πιάσουν κρούστα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ειρήνη Κωστογλου, και την ευχαριστούμε πολύ.