Υλικά:
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
3 κουτιά τόνο σε νερό
1 μαγιονέζα μεγάλη
3 σκελίδες σκόρδο
1 λεμόνι
1 πιπεριά πράσινη
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, στραγγίζουμε τον τόνο και τον σπάμε, ρίχνουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το λάδι σιγά σιγά και το λεμόνι ανακατεύοντας να μην κόψει, προσθέτουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Καλή όρεξη.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ο Χρίστος Καραγιάννης, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.