Υλικά:
2 δόσεις τζιν (gin)
1 κουταλάκι σιρόπι ζάχαρης
Σόδα
1 1/2 κουταλάκι χυμό λεμονιού
Παγάκια
Υλικά για τη διακόσμηση:
Κερασάκια μαρασκίνο
Φετούλα λεμονιού ή πορτοκαλιού
Εκτέλεση:
Σε ένα ψηλό ποτήρι, βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από την σόδα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε τα παγάκια και συμπληρώνουμε με σόδα. Γαρνίρουμε με τα κερασάκια και την φετούλα λεμονιού ή πορτοκαλιού.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.