2 κούπες παγωτό βανίλια
1 1/2 κούπα φάριν απ
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά παπαρουνόσπορο
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Λίγο βούτυρο
Δεν ξέρω για ποιόν λόγο κάποιος δεν θα ήθελε να φάει παγωτό, αλλά και γι αυτόν υπάρχει λύση. Αφήνουμε δύο κούπες παγωτού βανίλιας να μαλακώσουν. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175 βαθμούς. Αλείφουμε με βούτυρο μια αντικολλητική φόρμα για κέικ. Σε ένα μπωλ χτυπάμε με το μίξερ το παγωτό και προσθέτουμε τον παπαρουνόσπορο, το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα του λεμονιού μέχρι να αφρατέψουν λίγο. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα του κέικ και ψήνουμε για περίπου τρία τέταρτα της ώρας (45 λεπτά, δοκιμάζοντας με ξύλινη φουρκέτα αν βγαίνει στεγνή). Αφήνουμε το κέικ μας να κρυώσει μέσα στη φόρμα του και μετά από ένα τεταρτάκι ξεφορμάρουμε και απολαμβάνουμε!