1 κουτί Sweet & Balance κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια με γλυκαντικά Γιώτης
100γρ. σαβαγιάρ
125γρ. τυρί κρέμα μασκαρπόνε
1 κοφτή κουτ. σούπας στιγμιαίο καφέ
1 κουτ. γλυκού κακάο Γιώτης
200γρ. (1 φλιτζάνι τσαγιού) άπαχο γάλα 0% λιπαρά
3 κουτ. σούπας κονιάκ
Διαλύετε το στιγμιαίο καφέ στο χλιαρό γάλα και προσθέτετε 1 κουτ. σούπας κονιάκ. Βουτάτε τα σαβαγιάρ στο μίγμα και τα στρώνετε σε ένα μικρό μακρόστενο pyrex ή μπολ. Παρασκευάζετε τη Sweet & Balance κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια με γλυκαντικά Γιώτης ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν πάνω στην συσκευασία, προσθέτοντας στο νερό που θα χτυπήσετε την κρέμα 2 κουτ. σούπας κονιάκ. Στην έτοιμη κρέμα προσθέτετε το μασκαρπόνε και συνεχίζετε το χτύπημα για 1-2 λεπτά, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία. Απλώνετε την κρέμα στα σαβαγιάρ. Πασπαλίζετε με κακάο.