1 κιλό αλεύρι
2 κύβους μαγιά νωπή (84 γρ.)
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
6 πιπεριές Φλωρίνης τουρσί
2 κούπες πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
1/2 κούπα άνηθο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον δυόσμο και κόβουμε σε κομματάκια τις ελιές και τις πιπεριές. Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε μια γούβα στη μέση στην οποία ρίχνουμε την μαγιά, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Προσθέτουμε στη γούβα λίγο χλιαρό νερό και σε αυτό διαλύουμε καλά τη μαγιά. Αρχίζουμε να ζυμώνουμε ρίχνοντας συνολικά περίπου 3 κούπες χλιαρό νερό μέχρι να πάρουμε μια μαλακή ζύμη. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας και ζυμώνουμε μέχρι να ανακατευτούν καλά. Αφήνουμε τη ζύμη μας σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για τρία τέταρτα περίπου και μετά πλάθουμε ή κόβουμε με κουπ-πατ τα τηγανόψωμα στο σχήμα που θέλουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε σπορέλαιο και όταν κάψει ρίχνουμε μέσα τα τηγανόψωμα γυρίζοντας τα ώστε να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.