Υλικά:
Μια φέτα κεφαλοτύρι
Καλαμπόκι κονσέρβα
Αρακά
Μικρά καροτάκια
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε το κεφαλοτύρι με τον αρακά, τα μικρά καροτάκια και το καλαμπόκι, αλατοπιπερώνοντας τα, και τα σερβίρουμε. Καλή επιτυχία!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Ιωάννης Σαραγιώτης και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.