Υλικά:
2 μπανάνες
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
1/4 κούπας βούτυρο
1/2 κούπα αλεσμένο και καβουρδισμένο φουντούκι ή αμύγδαλο
Εκτέλεση:
Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το βούτυρο και τηγανίστε τις μπανάνες ώσπου να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Σερβίρετε τις με παγωτό περιχυμένες με τη λιωμένη σοκολάτα και πασπαλισμένες με φουντούκι ή αμύγδαλο.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ευαγγελία Λεμονή και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.