Υλικά:
Αλεύρι
Νερό
Μαγιά
Λάδι
Ζάχαρη άχνη
Μέλι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το νερό, το αλεύρι και τη μαγιά σε μια κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε, μέχρι να γίνουν χυλός. Το αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί και να φουσκώσει. Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι για να κάψει. Παίρνουμε μια κουταλιά από το χυλό και το βάζουμε στο τηγάνι. Όταν τηγανιστούν, τις βάζουμε σε πιάτα και από πάνω περιχύνουμε με μέλι και ζάχαρη άχνη.
Καλή όρεξη!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Στράτος Γαλίτης και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.