Υλικά:
Πατάτες
Βούτυρο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Τις ψιλοκόβω και τις βράζω με αλάτι και μετά τις τηγανίζω με βούτυρο. Εάν θέλετε μπορείτε να τις συνοδέψετε με μια φρέσκια σαλάτα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Έλενα Χρυσοχόου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.