Υλικά:
3 μέτριες πατάτες ψημένες
1/2 κρεμμύδι
2 αυγά
1/4 κούπας αλεύρι
1 πρέζα σόδα
1 κουταλάκι αλάτι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ κόβουμε τις πατάτες και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα αυγά, το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μέσα του βάζουμε κουταλιές από το μείγμα μας. Τηγανίζουμε για δύο περίπου λεπτά και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια απλώνουμε της τηγανίτες πατάτας σε απορροφητικό χαρτί. Συνεχίζουμε μέχρι να τηγανίσουμε όλο το μείγμα μας, αλατίζουμε ξανά και καταναλώνουμε τις τηγανίτες πατάτας ζεστές! Συνοδεύουν όλων των ειδών τα κρεατικά!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.