1 ώριμη μπανάνα
2 αυγά
1/2 κουταλάκι κανέλα
Ελάχιστο βούτυρο ή μαργαρίνη
Πολτοποιούμε την μπανάνα εντελώς με ένα πιρούνι. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με την κανέλα και προσθέτουμε -συνεχίζοντας το χτύπημα- την μπανάνα μέχρι το μείγμα μας να γίνει αφράτο και απαλό. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο ένα αντικολλητικό μικρό σαγανάκι και ανάβουμε την κουζίνα σε μέτρια θερμοκρασία. Βάζουμε μια-δυό κουταλιές από το μείγμα μας στο σαγανάκι (ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε να έχουν οι τηγανίτες μας). Ψήνουμε για 1-2 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Οι τηγανίτες των 3 υλικών είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε σκέτες ή με επιπλέον κανέλα, μέλι, σαντιγύ, φρέσκα φρούτα ή ό,τι άλλο επιθυμούμε.
Καλή απόλαυση!