1 μεγάλο κρεμμύδι
350γρ. αλεύρι
300ml ζεστό νερό (στους 40 βαθμούς)
40γρ. νωπή μαγιά
2 αυγά
Αλάτι, λίγο πιπέρι, διάφορα μπαχαρικά (προαιρετικά)
Λάδι για το τηγάνισμα
Καθαρίζουμε και τρίβουμε το κρεμμύδι στο μικρό οβάλ του τρίφτη. Πάνω του ρίχνουμε το ζεστό νερό. Προσθέτουμε τη μαγιά, το αλάτι, το πιπέρι και αν θέλουμε τα μπαχαρικά μας και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Πρόσθετουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε, εώς ότου η ζύμη μας να γίνει πιο παχύρρευστη από ότι στις κρέπες. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί σε ζεστό μέρος, σκεπασμένο για μισή ώρα και να φουσκώσει.
Σε τηγάνι με λάδι ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά τη ζύμη μας και την τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Αφήνουμε να στραγγίξουν για λίγα λεπτά σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε για να απολαύσουμε γευστικότατες τηγανίτες κρεμμυδιού.