Υλικά:
3 κούπες αλεύρι
2 κούπες γάλα
2 αυγά
50γρ. βιτάμ
2 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι αλάτι
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Παγωτό, σαντιγί και μέλι για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά να ασπρίσουν. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι, αλεύρι και το γάλα και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Τηγανίζουμε τις τηγανίτες μας κι απ’ τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα, τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε περιχύνοντάς τες με λίγο μέλι, δίπλα σε μια μπάλα παγωτού και σε μια ροζέτα σαντιγί.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.