Υλικά:
1 κιλό χοιρινό από λαιμό
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 ποτήρι μικρό ρετσίνα
Χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε καλά το κρέας να ροδοκοκκινίσει. Σβήνουμε με τη ρετσίνα και ρίχνουμε και το λεμόνι. Κόβουμε τις πιπεριές και τις ρίχνουμε και αυτές. Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει λίγο μέχρι να μαλακώσει. Στο τέλος ρίχνουμε τη ρίγανη. Καλή όρεξη.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Αθανασία Ζοτιλιότου και την ευχαριστούμε πολύ
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.