Όταν τα κουλουράκια μας ή το ψωμί ή οποιοδήποτε αρτοσκεύασμα “αρπάξει” λίγο από κάτω, τότε μπορούμε να κάνουμε το εξής κολπάκι ώστε να μην πετάξουμε τον κόπο μας.
Τρίβουμε την περιοχή που έχει αρπάξει στο μικρό οβάλ του τρίφτη μας. Προσοχή να τρίψουμε όλη την περιοχή που έχει καεί. Έτσι τα κουλουράκια μας θα γίνουν όπως της φωτογραφίας. Πριν ήταν κατάμαυρα 🙂
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.