1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδίτσα
2 αυγά
1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι τσαγιού φαρίνα
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/4 κιλού φέτα
1/4 κιλού ανθότυρο
Λίγο πιπέρι και αλατάκι
Λίγο άνηθο (προαιρετικά)
Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με τα αυγά και το λάδι σε μία λεκανίτσα και χτυπάμε με συρμάτινη κουτάλα μέχρι να ανακατευτούν. Προσθέτουμε την φέτα και το ανθότυρο, το πιπέρι και το αλάτι, και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν. Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι, ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα. Μόλις πάρει ένα χρυσοκόκκινο χρώμα είναι έτοιμη. Καλή σας όρεξη.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Κουνουπη Αθανασία, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!