Υλικά:
4 δόσεις χυμό πορτοκαλιού
2 δόσεις τεκίλα (tequila)
2 κουταλάκια γρεναδίνη (grenadine)
Παγάκια
Υλικά για την διακόσμηση:
1 ροδέλα πορτοκαλιού ή λεπτή φλούδα πορτοκαλιού
Εκτέλεση:
Σε ένα σέικερ χτυπάμε καλά το χυμό πορτοκαλιού και την τεκίλα με μερικά παγάκια. Σε ένα ποτήρι με πολλά παγάκια σουρώνουμε το περιεχόμενο του σέικερ, προσθέτουμε την γρεναδίνη και την αφήνουμε να κατασταλάξει. Διακοσμούμε με την ροδέλα ή τη φλούδα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε το καλαμάκι και την απολαμβάνουμε ή την προσφέρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.