1 κιλό μοσχάρι ψαχνό
3 κρεμμύδια ξερά
3 ντομάτες ή 1 κονκασέ
2 κουταλιές πελτέ
3 κουταλιές βούτυρο γάλακτος
Μπαχάρι
Ξύλο κανέλας
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε μικρά τετράγωνα. Ψιλοκόβουμε τη ντομάτα. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και τα τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα, μαζί με το βούτυρο. Όταν ροδίσει λίγο το κρέας, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και σε αυτήν τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Κατόπιν προσθέτουμε τη ντομάτα, το κρέας, το μπαχάρι, την κανέλα, το αλάτι, το πιπέρι και ένα ποτήρι νερό και τα βράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Μετά από μία ώρα προσθέτουμε τον πελτέ και λίγο νερό εάν χρειάζεται. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλη μισή ώρα.
Το τας κεμπάπ συνοδεύει άριστα πουρέ πατάτας, πουρέ μελιτζάνας, μακαρόνια, ρύζι, και πατάτες τηγανητές.