1/2 κιλό αλεύρι
1/2 πακέτο βιτάμ
1 αυγό
Αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
1 πακέτο ζυμαρικά κοχύλι
1 κρέμα γάλακτος μικρή
100γρ. τυρί φέτα
100γρ. τυρί μανούρι
100γρ. τυρί ένταμ
100γρ. τυρί κασέρι
100γρ. τυρί ρεγκάτο
2 αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Κατ’ αρχήν θα φτιάξουμε τη ζύμη για την τάρτα μας. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το αλεύρι και στη μέση του κάνουμε μια γούβα με τη χούφτα μας. Εκεί ρίχνουμε τον κρόκο από το αυγό, το αλάτι και λίγο νερό. Ζυμώνουμε τα υλικά προσθέτοντας αν χρειαστεί λίγο νερό έως ότου πάρουμε μια ζύμη μαλακή που να στέκεται. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί. Εν όσο περιμένουμε τη ζύμη, θα ετοιμάσουμε τη γέμιση της τάρτας. Βράζουμε τα ζυμαρικά τόσο ώστε να «κρατάνε» λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Μέχρι να γίνει αυτό παίρνουμε τα τυριά και είτε τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια, είτε τα περνάμε από τον τρίφτη για την ντομάτα. Κατόπιν χτυπάμε σε ένα μπωλ τα δύο αυγά, τους ρίχνουμε πιπέρι και λίγο αλάτι και προσθέτουμε και τα τυριά. Στρώνουμε τη ζύμη σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε ένα πυρέξ, όχι μόνο στον πάτο αλλά και στα πλαϊνά του σκεύους. Όταν τα μακαρόνια μας κρυώσουν τα ανακατεύουμε με το μείγμα τυριών και την κρέμα γάλακτος. Κατόπιν ρίχνουμε το μείγμα αυτό στο ταψί και το στρώνουμε απαλά χωρίς να πιέζουμε. Ψήνουμε την τάρτα στους 175 βαθμούς έως ότου αυτή ροδίσει.