1 έτοιμη βάση για τάρτα
1/2 κιλό τυρί μασκαρπόνε ή τύπου φιλαδέλφεια
3 αυγά
3 κουταλιές ζάχαρη
100 γρ κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά kahlua ή tia maria
1 λεμόνι
1 έτοιμο topping φράουλας
Τρίβουμε το λεμόνι και παίρνουμε μία κουταλιά απ’ το ξύσμα του. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα με λίγες σταγόνες απ’ το λεμόνι. Σ’ ένα άλλο μπωλ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τους κρόκους των αυγών, το ξύσμα λεμονιού, το λικέρ μας και το τυρί κρέμα και τα χτυπάμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τη μαρέγκα που φτιάξαμε στο μίγμα με το τυρί και ανακατεύουμε καλά αλλά απαλά με το κουτάλι. Σε ένα στρογγυλό ταψάκι βάζουμε την βάση της τάρτας και πάνω στρώνουμε την κρέμα μας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς και ψήνουμε την τάρτα μας στη μεσαία θέση για μισή ώρα περίπου. Όταν ψηθεί και κρυώσει από πάνω σερβίρουμε με σάλτσα φράουλας.