1 πακέτο ζυμαρικά αχιβάδα
1 μικρή κρέμα γάλακτος (200 γρ.)
200 γρ. ανθότυρο
200 γρ. ένταμ ή κασέρι
150 γρ. χοιρινή ωμοπλάτη ή ζαμπόν
100 γρ. μπέικον
3 αυγά
Υλικά για τη ζύμη:
1/2 κιλό αλεύρι
1/2 πακέτο βιτάμ
1 αυγό
Ενόσω βράζουμε τα ζυμαρικά μας θα ετοιμάσουμε την ζύμη για την τάρτα. Σε ένα μεγάλο μπωλ, ρίχνουμε το αλεύρι, το βούτυρο, το αυγό, το αλάτι και λίγο νερό. Ζυμώνουμε καλά, προσθέτοντας αν χρειαστεί λίγο νερό, ή αλεύρι ώστε να έχουμε μια ζύμη αφράτη και ελαστική. Σε ένα στρογγυλό ταψί, ή ταψί τάρτας στρώνουμε τη ζύμη μας, πατώντας την έτσι ώστε να καλύψει και τα τοιχώματα. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το μπέικον, το ζαμπόν και τα τυριά ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε τα τρία αυγά χτυπημένα, την κρέμα γάλακτος, αν θέλουμε ελάχιστο αλάτι, και τα βρασμένα μακαρόνια. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και τα αδειάζουμε πάνω από τη ζύμη στο ταψί. Τα στρώνουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.