500γρ. μαρμελάδα φράουλα
500γρ. αλεύρι και λίγο ακόμη
1 1/2 βούτυρο φρέσκο (375γρ.)
1/2 – 3/4 κούπας παγωμένο νερό 120 – 180γρ.
1 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
1 1/2 κουταλάκι αλάτι
Στον κάδο του μίξερ μας αναμειγνύουμε το αλεύρι με την ζάχαρη και το αλάτι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και το δουλεύουμε για να γίνει μείγμα φροντίζοντας να μην κουράσουμε τη ζύμη μας. Τώρα ρίχνουμε με αργή σταθερή λεπτή ροή το παγωμένο νερό (την μισή κούπα) ενώ δουλεύουμε το μείγμα για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται. Εάν η ζύμη μας είναι εύθρυπτη προσθέτουμε λίγο από το υπόλοιπο παγωμένο νερό. Βγάζουμε τη ζύμη μας από τον κάδο, απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μας λίγο αλεύρι και την βάζουμε πάνω του. Χωρίζουμε την ζύμη σε δύο ίσα κομμάτια. τα απλώνουμε λίγο με τον πλάστη, τα τυλίγουμε ξεχωριστά σε μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σταθούν για τουλάχιστον μία ώρα. Αργότερα ανοίγουμε σε κύκλο την πρώτη δόση της ζύμης μας (για σκεύος 20 περίπου εκατοστών) υπολογίζοντας πως θα πρέπει να καλύψει και τα πλαϊνά. Στρώνουμε την ζύμη μας στη φόρμα και φτιάχνουμε όποιο σχέδιο θέλουμε στο γύρω γύρω μέρος της. Εάν η μαρμελάδα φράουλα είναι πάρα πολύ πηχτή την αραιώνουμε με 2-3 κουταλιές νερό και την ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε την μαρμελάδα πάνω στην ζύμη μας. Στον πάγκο εργασίας μας ανοίγουμε με τον πλάστη και το δεύτερο μέρος της ζύμης μας. Κόβουμε με κουπ πατ καρδούλες και τις στολίζουμε όμορφα πάνω στην μαρμελάδα φράουλας. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 3/4 της ώρας περίπου. Αφήνουμε να σταθεί και στη συνέχεια κόβουμε και σερβίρουμε.