Υλικά:
1 φρατζόλα ψωμί μπαγιάτικο
100 γραμμάρια ταραμά
2 λεμόνια
Ελάχιστο κρεμμύδι
Λάδι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε την ψίχα του ψωμιού και την βάζουμε σε ένα μπωλ μαζί με νερό τόσο ώστε να καλύπτει πλήρως το ψωμί. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά και στη συνέχεια παίρνουμε με τα χέρια μας το ψωμί και το στύβουμε όχι όμως πάρα πολύ σφιχτά. Τρίβουμε σε τρίφτη λίγο κρεμμύδι και το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το χυμό των 2 λεμονιών, τον ταραμά και το ψωμί. Τα χτυπάμε όλα μαζί προσθέτοντας σιγά σιγά λάδι δοκιμάζοντας που και που. Η ποσότητα του λαδιού που χρειάζεται εξαρτάται από το γούστο του καθενός μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.