Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
150γρ. ταραμά λευκό
100γρ. ταραμά κόκκινο
400γρ. ψωμί ψίχα μουλιασμένο
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1/2 νεροπότηρο ελαιόλαδο
1/2 νεροπότηρο σπορέλαιο
Λίγο χυμό λεμονιού
Βάζουμε στο μίξερ τον λευκό και τον κόκκινο ταραμά, το κρεμμύδι και το χυμό από το λεμόνι μας. Κατόπιν προσθέτουμε σταδιακά το ψωμάκι και τα λάδια μας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!