Υλικά για 6 άτομα:
230 γρ. ταραμά
350 γρ. ψίχα ψωμιού βρεγμένη
5 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
Μαϊντανό, άνηθο, δυόσμο
1/2 κρεμμύδι τριμμένο
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξαρμυρίζουμε από νωρίς τον ταραμά. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι. Ζυμώνουμε τον ταραμά και την ψίχα του ψωμιού. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο, τον άνηθο και το μαϊντανό ψιλοκομμένα καθώς και το αλεύρι ώσπου να γίνει μια σφιχτή ζύμη. Την κόβουμε σε μπαλίτσες-κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Δόμνα Καρυδα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.