Υλικά:
1/4 κιλού σπανάκι
2 κουταλιές ταραμά
2 κρεμμύδια φρέσκα
2 ντομάτες φρέσκες
1 1/2 ποτήρια αλεύρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό μπωλάκι βάζουμε τον ταραμά και τον αραιώνουμε με λίγο νερό. Σε ένα μεγάλο μπωλ ψιλοκόβουμε τη ντομάτα, το κρεμμύδι και το σπανάκι. Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε σε αυτά το αλεύρι. Τα ζυμώνουμε με το αλεύρι προσθέτοντας λίγο νερό έτσι ώστε να γίνει η ζύμη μας αραιή. Ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει. Όταν ετοιμαστεί το λάδι, ρίχνουμε την αραιή ζύμη κουταλιά – κουταλιά στο τηγάνι. Βγάζουμε τα ταραμοκεφτεδάκια από το τηγάνι όταν πάρουν όμορφο ροδοκόκκινο χρώμα και τα σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.