1 πακέτο ταλιατέλες
300 – 500γρ. μανιτάρια σε φετούλες
2 κούπες πολύχρωμα τοματίνια
4 κουταλιές βούτυρο
4 σκελίδες σκόρδο
125γρ. κριμ τσιζ
4 κουταλιές παρμεζάνα
Φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε σε αλατισμένο άφθονο νερό τα ζυμαρικά μας. Αφαιρούμε μια κούπα από το νερό όπου έβρασαν τα ζυμαρικά μας και το υπόλοιπο το σουρώνουμε. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και μέσα του σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ντοματίνια να μαραθούν. Πατάμε ελαφρά τα ντοματίνια να μισοανοίξουν και προσθέτουμε το σκόρδο, την κούπα με το νερό που κρατήσαμε, αλάτι, πιπέρι, κριμ τσιζ και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και τα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε προσεκτικά. Τέλος δοκιμάζουμε, προσθέτουμε εάν χρειάζεται αλάτι ή πιπέρι και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τον φρέσκο βασιλικό και σταγόνες ελαιόλαδου.