Υλικά:
1 ποτήρι κρασί άσπρο
2 ποτήρια καλαμποκέλαιο
2 κουταλιές ζάχαρη
800γρ. αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν
Κουβερτούρα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Ανακατεύω αλεύρι με μπέικιν, και ρίχνω και τα υπόλοιπα υλικά ώστε να γίνει μια ζύμη απαλή. Πλάθω στενόμακρα κουλουράκια και τα βάζω σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Τα ψήνω στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα γαρνίρω με λιωμένη κουβερτούρα. Γίνονται περίπου 70-80. Καλή επιτυχία!!!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.