3 1/2 φλυτζάνια αλεύρι
200γρ. φυτική μαργαρίνη
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1/2 φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουταλιές κακάο
1 βανίλια
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Αφρατεύω στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη. Προσθέτω τον χυμό, το ξύσμα, την βανίλια και ανακατεύω να ενσωματωθούν. Ρίχνω το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύω με μια σπάτουλα να ενωθούν. Χωρίζω σε 2 μέρη. Στο ένα βάζω το κακάο και το ζυμώνω να γίνουν ένα. Κάνω ένα κορδόνι άσπρο ένα σοκολατένιο και τα πλέκω… το απλώνω λίγο και μετά κόβω κομμάτια στο μέγεθος καρυδιού και κάνω τα κουλουράκια. Ψήνω στους 170 βαθμούς περίπου για 10-12 λεπτά!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Την συνταγή αυτή καθώς και την φωτογραφία που την συνοδεύει, μας τα έστειλε ο καλός μας φίλος Ορφέας, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε τα blog του Ορφέα: «ΤΟΥΙΤΥ» και Ααα!!! να μία Τρελή κι αδέσποτη !!!!