Υλικά:
1 κουταλιά αλάτι
3 κουταλιές πάπρικα
2 κουταλιές σκόρδο ξερό σε σκόνη
1 κουταλιά πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 κουταλιά ρίγανη ξερή τριμμένη
1 κουταλιά θυμάρι ξερό τριμμένο
1 ή 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 πρέζα μπούκοβο
Εκτέλεση:
Αναμειγνύετε όλα μαζί τα υλικά και φυλάσσετε το μείγμα μπαχαρικών κέιτζουν-cajun σε αεροστεγές δοχείο. Συνδυάζεται τέλεια με ψητά κρεατικά, τηγανιτά ψάρια, σαλάτες καθώς επίσης και μια ολόκληρη σειρά συνταγών του νότου της Αμερικής.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.