300γρ. συκώτι μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι μας και το κόβουμε σαν να επρόκειτο να το χρησιμοποιήσουμε σε χωριάτικη σαλάτα. Βάζουμε τις φέτες του κρεμμυδιού σε ένα βαθύ πιάτο, ρίχνουμε λίγο αλατάκι και το ανακατεύουμε να πάει παντού. Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, ανεβάζουμε σε μέτρια φωτιά, και μόλις κάψει τοποθετούμε τις φέτες του συκωτιού. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε για 2-3 λεπτά να θωρακιστεί. Γυρνάμε το συκώτι από την άλλη πλευρά και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια στα σημεία του τηγανιού που είναι κενά. Μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν και να πάρουν χρωματάκι τα κρεμμυδάκια μας (ένα τεταρτάκι της ώρας θα είναι αρκετό), γυρνώντας που και που το συκώτι. Σερβίρουμε περιχύνοντας με λεμονάκι.