Υλικά:
1 κιλό συκωτάκια πουλιών
1 μάτσο δυόσμο
1 ξερό κρεμμύδι
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια
Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια τα οποία ψιλοκόψαμε προηγουμένως και τον δυόσμο. Εν συνεχεία ρίχνουμε τα συκωτάκια. Σε 20 λεπτά περίπου είναι έτοιμο και πεντανόστιμο σαν μαγειρίτσα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.