Υλικά:
1 μικρό κρεμμύδι
1/3 ποτηριού του νερού λάδι
100 γρ. φέτα
3 ώριμες ντομάτες
5 αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε καλά στο λάδι το κρεμμύδι το οποίο έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε τις ντομάτες και αυτές ψιλοκομμένες και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε τη φέτα κομματάκια. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα αυγά και τη φέτα. Γυρίζουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές.
Καλή επιτυχία!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μιράντα Παπαδοπούλου και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.