4 μισά στήθη κοτόπουλου φιλέτο
2 κουταλιές βούτυρο ή ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι χονδρό
1 κουταλάκι πάπρικα
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Αλείφουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου με το βούτυρο ή το ελαιόλαδο σε όλη τους την επιφάνεια. Τα πασπαλίζουμε και από τις δύο πλευρές με αλάτι και πάπρικα. Τα βάζουμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψάκι και τα ψήνουμε στον φούρνο για περίπου ένα τέταρτο της ώρας. Στη συνέχεια αναποδογυρίζουμε το στήθος κοτόπουλου και ψήνουμε για είκοσι λεπτά ακόμη περίπου μέχρι να έχει ψηθεί το κρέας και στο κέντρο του πιο παχύ σημείου του. Σερβίρουμε έτσι όπως είναι ζεστό και το απολαμβάνουμε με μια δροσερή σαλάτα, πατάτες τηγανιτές ή ότι άλλο μας αρέσει. Καλή απόλαυση!