4 στήθη κοτόπουλου
1 1/2 κούπα κεφαλογραβιέρα Μυτιλήνης ή κεφαλοτύρι τριμμένο
1 κούπα ζαμπόν ψιλοκομμένο
Λίγη μουστάρδα
1/2 κούπα αλεύρι
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
2 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι μαύρο
Λάδι για τηγάνισμα
Χτυπάμε τα κοτόπουλα όπως όταν κάνουμε σνίτσελ για να πλατύνουν. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και αλείφουμε με την μουστάρδα.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το τυρί και το ζαμπόν. Βάζουμε από αυτό το μείγμα στο κέντρο κάθε κοτόπουλου και το τυλίγουμε να γίνει ρολό. Τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες και τα αφήνουμε δέκα λεπτάκια στο ψυγείο.
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά. Σε άλλο βάζουμε το αλεύρι με λίγο αλατάκι. Και σε ένα τρίτο την φρυγανιά.
Περνάμε τα ρολά πρώτα από το μπωλ με τα αυγά, μετά από το αλεύρι και τέλος από την φρυγανιά. Τα βάζουμε αλλά δέκα λεπτά στο ψυγείο.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι και τηγανίζουμε τα ρολά να ροδοκοκκινίσουν. Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες και σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε σε πυρέξ για περίπου 20 λεπτά.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελένη Γραμμενίδου, και την ευχαριστούμε πολύ!