2 φύλλα σφολιάτας
30 φέτες μπέικον
1 ολόκληρο τυρί καμεμπέρ
2 κουταλιές μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο σε φετούλες
Κρόκο αυγού για άλειμμα
Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Φτιάχνουμε τα φύλλα σφολιάτας να γίνουν στρογγυλά κόβοντας και προσθέτοντας. Για βοήθεια μπορούμε να έχουμε σαν πατρόν μια στρογγυλή πιατέλα.
Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και πάνω του βάζουμε το ένα στρογγυλό φύλλο σφολιάτας. Στο κέντρο του φύλλου τοποθετούμε το τυρί καμεμπέρ και γύρω του απλώνουμε τη μουστάρδα. Περιμετρικά τοποθετούμε τις φέτες μπέικον κόβοντάς τες έτσι ώστε να πιάνουν όλη την ακτίνα του φύλλου (από το καμεμπέρ μέχρι το τέλος του φύλλου). Στο κέντρο του δεύτερου φύλλου κάνουμε μια τρύπα τόση ώστε να χωράει το καμεμπέρ, και με αυτό σκεπάζουμε το μπέικον και πιέζουμε ελαφρά να συγκολληθούν. Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε ακτινωτά γύρω από το τυρί έτσι ώστε κάθε ακτίνα να έχει μέσα της μια φέτα μπέικον. Πιάνουμε μία μία τις ακτίνες και τις στρίβουμε. Με μαχαίρι κόβουμε ρόμβους το πάνω μέρος του τυριού και φυτεύουμε μέσα τους τις φετούλες του σκόρδου. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, και σκορπίζουμε λίγο δεντρολίβανο. Χτυπάμε τον κρόκο με λίγο πιπέρι και αλάτι και αλείφουμε το πάνω μέρος της σφολιάτας. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει και το σερβίρουμε αμέσως. Κάθε καλεσμένος μπορεί να κόψει ένα μπαστουνάκι με μπέικον και να το βουτήξει μέσα στο λιωμένο τυρί!